top of page
IMG_9870.jpg

PIKSELI

kuva Maija.jpg

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia asiakasneuvojia pääkaupunkiseudun Pikseleihin Vantaalle Flamingoon sekä Helsinkiin Redin kauppakeskukseen.

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaikenikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 

Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työtunteja mahtuu viikkoon vaihtelevasti n. 0-20h. Pääsääntöisesti etsimme työntekijöitä, jotka voivat tehdä töitä molemmissa toimipisteissä. Työ alkaa sovitusti syyskuussa ja käsittelemme hakemuksia myös hakuajalla.

Työ edellyttää anniskelupassia ja vähintään 18-vuoden ikää. 

​Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@pikseli.fi

ajankohtaista

Pikseli Arcaden toiminta on päättynyt.

Harmiksemme olemme joutuneet sulkemaan kaikki liikkeemme pysyvästi, emmekä vastaanota enää uusia varauksia. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat mahdollistaneet meidän matkan virtuaalitodellisuuden saloihin, ja pitäneet toiminnan jatkumisen mahdollisena näinkin pitkään vaikeiden aikojen keskellä.


Pahoittelemme tilannetta!

 

bottom of page