top of page

ASTUSEIKKAILUUN

Etsitkö hauskaa ja jännittävää aktiviteettia seurueellesi tai juhlavierailllesi? Pikseli VR -viihdepuisto tarjoaa monipuolisia elämyksiä, jotka sopivat kaikille.

Pikseli on paikka, missä voit kokea virtuaalitodellisuuden elämyksiä pelaamalla erilaisia pelejä ja osallistumalla interaktiivisiin kokemuksiin.

TOIMINTAA

TAISTELE ÖRKKEJÄ JA HIRVIÖITÄ VASTAAN

Virtuaalimaailmassa voit tavata upeita satuhahmoja, eläimiä tai suojata kylää örkeiltä ja hirviöiltä. Hauskinta on jakaa nämä hetket yhdessä ystävien kanssa! Suurin osa peleistämme on yhteispelejä.

ELÄMYKSIÄ

SUKELLA SYVÄLLE MEREN POHJAAN

Oletko miettinyt miltä tuntuu katsoa sinivalasta silmästä silmään, tai miltä tuntuu uiskennella koralliriutalla kilpikonnien kanssa?

Vain mielikuvitus on rajanasi näissä elämyksissä!

VR-PAKOHUONEITA

UPEA PAKOHUONE-ELÄMYS

Pakohuonepeli muinaisen temppelin pyörteissä? KYLLÄ KIITOS!

 

Viisi erilaista huikeaa pakohuonepeliä odottaa pelaajiaan upeisiin maisemiin!

IMG_7370.jpeg

Torstaina 25.7. järjestetään Redin Pikselissä huikea pelitapahtuma yhdessä N-star Gamingin kanssa! Pääsylippu 19,90€ sisältää pääsyn koko päiväksi tapahtumaan, 4 pelipolettia Game Room laitteisiin, 2 x 15 min peliaikaa VR-laseilla sekä mahdollisuuden tavata huippu striimaajia!

Tapahtuma on klo 12-20 ja tapahtuma soveltuu kaikenikäisille. Päivän aikana luvassa Meet and Greet striimaajien kanssa, mahdollisuus haastaa striimaajia peleissä ja voittaa palkintoja sekä voit osallistua huikeisiin arvontoihin. Pistä päivä muistiin ja seuraa meidän somea, lisää tietoa luvassa myöhemmin! (Pikseli Redin varauskalenteri suljettu tältä päivältä, sisään vain pääsylipulla)

LUE LISÄÄ MEIDÄN SOMESTA!

Hauskaa yksin ja yhdessä

Virkistyspäivät tai tyhy-ilta? Tutustu yrityksille suunnattuihin paketteihin ja palveluihin!

YRITYSTAPAHTUMAT

Ryhmäpaketti neljälle nyt kesä-heinäkuun ajan vain 99€! sis. neljät virtuaalilasit 45 min ajalle.

RYHMÄT

Lasten syntymäpäiväpaketit sisältävät pelailua ja Pikselin lahjapussin, tutustu paketteihin!

SYNTYMÄPÄIVÄT

MITEN PIKSELI TOIMII

Pikseleistä löytyy 14 pelipistettä ja jokaisessa pelipisteessä voi pelata yksi henkilö kerrallaan. Moninpelejä ja pakohuoneita varten jokaiselle varataan oma pelipiste eli omat virtuaalilasit. Voit varata verkosta suoraa halutun peliajan ja varatun ajan puitteissa saa pelata kaikkia pikselin pelejä yhdellä hinnalla!

Pakohuonepelit varataan erikseen.

KESÄN RYHMÄPAKETTI

Ryhmäpaketti neljälle nyt vain 99€ (norm. 115€). Paketti sisältää neljät virtuaalilasit 45 minuutin ajaksi. Hinta ilman tarjouspakettia 32€/pelipiste.


Tarjous voimassa heinäkuun loppuun asti kaikissa mymälöissä jokaisena päivänä.

HAPPY HOUR

HAPPY HOUR koko kesän ajan kahtena viimeisenä aukiolotuntina! Miedot alkoholijuomat yhteishintaan 2 kpl 10€ (norm. 16€).

 

Tarjous voimassa heinäkuun loppuun asti kaikissa myymälöissä jokaisena päivänä.

SOMETARJOUS

Kurkkaamalla meidän someprofiiliin saatat löytää hullun kesätarjouksen kaikista normaalihintaisista peliajoista!


Seuraamalla meitä somessa saat aina tiedon uusimmista tarjouksista.
 

ajankohtaista

bottom of page