kuva Maija.jpg

avoimet työpaikat
HAE NYT!

haemme nyt työntekijöitä pääkaupunkiseudun pikseleihin!

Haemme pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme myyntihenkisiä, reippaita ja asiakkaat lämmöllä vastaanottavia asiakasneuvojia, sekä tuumasta toimeen -asenteen omaavaa myymäläpäällikköä Ison Omenan toimipisteeseen. Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Lue lisää tehtävistä alta.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemus nyt osoitteeseen rekry@pikseli.fi!

IMG_9870.jpg

myymäläpäällikkö

Tarjoamme esimiestyöskentelystä kiinnostuneelle, myyntihenkiselle ja asiakaspalvelutiimiään kannustavalle ja innostavalle myymäläpäällikölle unelmien työn virtuaalitodellisuuden parissa!

 

Haussa on virtuaalitodellisuudesta ja vastuullisesta itsenäisestä työstä ja esimiestyöstä kiinnostunut (aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi), jolla on erinomaisten asiakaspalvelutaitojen lisäksi kyky kannustaa ja tsempata tiimiläiset huippusuorituksiin. Näet nopeasti työntekijöittesi vahvuudet ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Olet innostava ja luottamusta herättävä asioiden määrätietoinen eteenpäin viejä, joka uskaltaa tarttua myös haasteellisiin tilanteisiin ja asioihin. Sinulla on kova työmoraali ja halu rakentaa paras työpaikka, mutta myös yksi parhaiten pärjäävistä virtuaalipuistoista.

Esimies- ja myymälävastuiden lisäksi toimit yhtenä asiakaspalvelutiimisi jäsenenä. Otat asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjaat heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet valmis järjestämään isoja yritystapahtumia tai lasten syntymäpäiviä. Omaat hyvän priorisointikyvyn etkä pelkää paineenalaisia tilanteita. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, huippu asiakaspalvelutiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työtunteja tarjoamme 30 h/viikko. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina esimiesvastuiden ja tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työhön perehdytetään pääkaupunkiseudun toimipisteissä, ja työvuoroja voi tarvittaessa olla Ison Omenan lisäksi muissa toimipisteissä. Työ alkaa helmikuun aikana.

Työ edellyttää anniskelupassia (voit suorittaa sen myös töiden alkaessa) .

Haku päättyy 31.1.2022 tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Maija Ignatius

Myyntipäällikkö

maija.ignatius@pikseli.fi

asiakasneuvoja

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä elämyspuisto tarjoaa myyntihenkiselle ja reippaalle asiakasneuvojalle unelmien työn virtuaalitodellisuuden parissa!

 

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet tietotekniikasta kiinnostunut ja viihdyt kaiken ikäisen ja tasoisen asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työtunteja mahtuu viikkoon vaihtelevasti n. 5-20h. Työhön perehdytetään pääkaupunkiseudun Pikseleissä, ja vuorojakin voi olla kaikissa näissä. Työ alkaa helmikuun aikana.

 

Työ edellyttää anniskelupassia (voit suorittaa sen myös töiden alkaessa) ja vähintään 18-vuoden ikää.

Haku päättyy 31.1.2022 tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 

Maija Ignatius

Myyntipäällikkö

maija.ignatius@pikseli.fi

kassa16.jpeg