top of page
kuva Maija.jpg

avoimet työpaikat
HAE NYT!

VOIT JÄTTÄÄ MEILLE AVOIMEN HAKEMUKSEN

 Asiakasneuvojana Pikselissä pääset mukaan hauskaan työympäristöön rikkomaan arjen rajoja yhdessä iloisten asiakkaidemme kanssa! 

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemus nyt osoitteeseen rekry@pikseli.fi!

 asiakasneuvojan työtehtävä

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet pelimaailmaan, mukavat työkaverit ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. 

 

Työ edellyttää anniskelupassia ja vähintään 18-vuoden ikää. 

Hae rohkeasti mukaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@pikseli.fi

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

rawdatakamut.jpeg
IMG_9870.jpg

pikseli työnantajana

Työnantajana tarjoamme aktiivisen työympäristön asiakaspalvelun ytimessä. Meillä työskentelee puistoissamme n. 20 myyntihenkistä asiakasneuvojaa, sekä myymäläpäällikköä. Koko työyhteisömme tekee töitä aidosti yhdessä, ja jokainen saa äänensä kuuluviin. 

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työtehtävissään. Monipuolisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi henkilökuntamme pääsee osallistumaan palveluidemme kehittämiseen ja markkinointiin. 

bottom of page