top of page
kuva Maija.jpg

avoimet työpaikat
HAE NYT!

HAEMME asiakasneuvojia 

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!

 Asiakasneuvojana Pikselissä pääset mukaan hauskaan työympäristöön rikkomaan arjen rajoja yhdessä iloisten asiakkaidemme kanssa! 

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemus nyt osoitteeseen rekry@pikseli.fi!

 asiakasneuvojan työtehtävä

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipelaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet pelimaailmaan, mukavat työkaverit ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Haemme pääkaupunkiseudulle (Flamingo / Redi) useampaa asiakasneuvojaa toistaiseksi voimassaoleviin työsopimuksiin. Tuntimäärä vaihtelee 0-25 välillä. Ensisijaisesti haemme työntekijöitä, jotka pystyvät jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen. Palkkaus huvipuisto TES. 

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti hakuaikana.

 

Työ edellyttää anniskelupassia, vähintään 18-vuoden ikää sekä mahdollisuutta työskennellä molemmissa pääkaupunkiseudun toimipisteissä. 

Lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry@pikseli.fi

 

Lisätietoja tehtävistä toimipisteiden myymäläpäälliköiltä:

Flamingo: jenni.leitzinger@pikseli.fi

Redi: linda.laine@pikseli.fi

IMG_20230523_183322.jpg
bottom of page