top of page
Pikseli_tulossa_edited.jpg

PIKSELIN
LAHJAKORTIT

(voimassa 12kk ostohetKestä)

ERILAINEN ELÄMYSLAHJA

Pikselin lahjakortti on lähes kaikenikäisille (suositusikäraja 7v) sopiva elämyslahja. Virtuaalitodellisuus sopii täydellisesti kenelle tahansa seikkailunhaluiselle henkilölle, aiempaa kokemusta ei tarvita! Lahjansaaja saa itse valita mieluisimmat elämykset ja pelit laajasta valikoimastamme, myös osaava henkilökuntamme auttaa ja opastaa virtuaalilasien käyttöön paikan päällä. Lahjakortin/sarjakortin voit ostaa myös kulttuurieduilla  omaan käyttöön, tällöin lahjakortti on henkilökohtainen. Kulttuurieduilla voit maksaa ainoastaan myymälöissä, ei verkossa.

Mikäli ostat lahjaa useammalle, osta jokaiselle oma 30 min tai 60 min lahjakortti, näin jokainen saa omat virtuaalilasit käyttöönsä.  Voit myös valita sopivan paketin vaihtoehdoistamme!

Etsitkö lahjaa henkilökunnalle, asiakkaalle tai yhteistyökumppanille? Katso yrityslahjapaketit täältä!

Virtuaalielämys (1).png

60 MIN PELIAIKA
42€

Sisältää yhden pelitilan tunniksi ja yhdet virtuaalilasit.

Virtuaalielämys.png

30 MIN PELIAIKA
22€

Sisältää yhden pelitilan 30 minuutiksi ja yhdet virtuaalilasit.

paketit lahjaksi

champagneglasses_edited.jpg

elämyspaketti 
2:lle
99€

Elämyspaketti sisältää 2 x 60 min peliaikaa sekä alkumaljat (kuohuviiniä) kahdelle.

DSC_0259.jpg

perhe-/RYHMÄpaketti
4:lle
115€

Ryhmäpaketti sisältää 4 pelitilaa 45 min ajaksi

Virtuaalielämyspakohuone.png

pakohuone

2:lle

84€

Lahjakortti sisältää virtuaalisen pakohuonepelin kahdelle. Kesto n. 75 min.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Toimipisteissämme kortille voi ladata haluamansa rahasumman. Lahjakortit käyvät kaikissa toimipisteissämme. Ahkerimmille kävijöillemme tarjoamme myös viiden kerran sarjakorttia, joka tulee yksittäisiä käyntikertoja huokeammaksi. Lahjakorteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lahjakortin voit maksaa omaan käyttöön kulttuurieduilla VAIN myymälässä.

HUIKEA MÄÄRÄ ELÄMYKSIÄ

Anchor 1
Sieppaa2.PNG
Sieppaa.PNG

SARJAKORTTI

Ahkerimmille kävijöillemme tarjoamme myös viiden kerran sarjakorttia, joka tulee yksittäisiä käyntikertoja huokeammaksi.

Sarjakortti on henkilökohtainen, voimassa 12kk, ja sitä voi tällä hetkellä ostaa vain toimipisteistämme. Voit maksaa sarjakortin myös kulttuurieduilla omaan käyttöösi.

5 KÄYNTIÄ

90 € (30 MIN) / 175€ (60 MIN)

NÄIN SE TOIMII

kassa16.jpeg

1. OSTA

Lahjakortin voit ostaa verkosta tai Pikselin toimipisteestä. Se sisältää tietyn määrän peliaikaa, jonka puitteissa lahjan saaja voi kokeilla kaikkia pelejämme.

IMG_0224.jpeg

2. VARAA

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Pikseleissä. Visiitti varataan usein verkossa, mutta lahjakortin arvo lunastetaan paikan päällä maksutilanteessa.

DSC_0259.jpg

3. NAUTI!

Lahjakorttia vastaan sen saaja saa käyttöönsä pelitilan ja virtuaalitodellisuusvälineet lahjakortin arvon oikeuttamaksi ajaksi. Helppoa ja hauskaa!

bottom of page