FAQ

Usein Kysyttyä/FAQ

Mikä on Pikseli?


Pikseli on pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalitodellisuuspuisto. Virtuaalipuistossa ideana on laittaa virtuaalitodellisuuslasit päähän ja ohjaimet käteen ja ei muuta kuin seikkailemaan virtuaalitodellisuudessa!
Mitä on virtuaalitodellisuus?


Virtuaalitodellisuus mullistaa pelaamisen ja elokuvien katsomisen, sillä sen avulla pääsee fyysisesti osaksi tarinaa ja mukaan seikkailuun. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo- kuin tuntoaistiakin, mikä tekee kokemuksesta vaikuttavan ja todentuntuisen.
Mitä virtuaalitodellisuudessa voi kokea?


Virtuaalitodellisuudessa voi käytännössä kokea ihan mitä vain. Pikselissä vieraillessa koko elämyskirjastomme on teidän käytettävissänne. Voitte pelata pelejä, katsoa lyhytelokuvia, kokea luontoelämyksiä yms.
Onko ikärajaa? Ei kai lapset pääse pelaamaan aikuisten pelejä?


Suositusikäraja on 7-vuotiaasta ylöspäin. Meillä on ikärajaprofiilit, joten piilotamme nuoremmilta asiakkailtamme pelit, joita he eivät saa pelata.
Pitääkö peli valita etukäteen?


Pelejä ja elämyksiä voi peliaikana vaihtaa ja valita mielensä mukaan. Jokaisessa pelitilassa on kaikki samat pelit ja elämykset, edes pelitilaa ei siis tarvitse vaihtaa.
Kuinka paljon lysti kustantaa? Onko hinnat per henkilö vai per pelitila?


Hinnat ovat 30min 20€ ja 60min 36€. Hinnat määräytyvät pelitilojen mukaan. Esimerkiksi kaksi pelitilaa tunniksi on 72€, oli teitä kaksi tai neljä henkeä, henkilöiden määrä ei vaikuta.
Kuinka monta ihmistä voi mennä yhteen pelitilaan?


Yhdessä pelitilassa voi pelata yksi henkilö kerrallaan, yhdessä pelitilassa on vain yhdet VR-lasit ja ohjaimet. Voitte varata kuitenkin max. 3 henkilölle yhden pelitilan ja vaihtaa vuoroja.
Onko teillä moninpelejä?


Totta kai! Moninpelit ovat virtuaalitodellisuuden suola. Moninpelien pelaamiseen tarvitsette vähintään kaksi pelitilaa, sillä yhdessä pelitilassa on yhdet VR-lasit ja ohjaimet.
Tarvitseeko varata aika?


Ei tarvitse, pelaamaan pääsee aina mikäli tilaa on. Jos haluaa tulla juuri tiettyyn aikaan, kannattaa varaus tehdä etukäteen. Isommille ryhmille (yli 6 pelitilaa) suosittelemme, että varaatte ajan aina.
Tarvitseeko tulla aikaisemmin kuin milloin varaus alkaa?


Suosittelemme tulemaan Pikseliin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.
Voinko käyttää silmälaseja VR-lasien kanssa? Mahtuuko silmälasit VR-lasien alle?


Suurin osa silmälaseista mahtuu VR-lasien alle. Kannattaa kokeilla VR-laseja silmälasit alla ja ilman. Pyydä henkilökunnaltamme apua tarvittaessa!
Voiko teillä järjestää synttäreitä/yritystilaisuuksia/polttareita jne.?


Tottakai! Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin.
Mikä on Pakohuone VR?


Pakohuone VR on virtuaalinen pakohuone. Virtuaalinen pakohuone ei ole oikea vaan tietokoneella simuloitu ympäristö. Simuloituna pakohuoneisiin tulee uutta ulottuvuutta: esineet leijailevat tai tapahtuu muuten sellaisia asioita joita ei "oikeasti" voi tapahtua. Tule ja koe!
Onko teillä myynnissä sarjakortteja?


On. 5:n kerran sarjakorttia myydään Pikselin kassalta. Sarjakortit tulevat edullisemmaksi. Kysy lisää Pikselin henkilökunnalta!