PIKSELI

FOR

BUSINESS

Uuden sukupolven koulutukset, kokoukset sekä virtuaaliset tapahtumat palveluna

PIKSELI on järjestänyt viimeisten vuosien aikana satoja yritystapahtumia. Pelialan lisäksi tunnemme virtuaalitodellisuuden kokous- ja opetustyökalut. Virkistystoiminnan lisäksi Pikselissä on järjestetty virtuaalitodellisuutta hyödyntäviä opetus- ja markkinointitilaisuuksia. Meillä on yli 70 tehokasta VR-tietokonetta neljässä eri toimipisteessä, sekä oma VR-sovellusten hallinta- ja jakelujärjestelmä. Reagoimme nopeasti ja voimme järjestää lyhyellä aikataululla isoja virtuaalisia koulutus- ja seminaaritapahtumia niin että esitätjät on esim Pikselissä ja suurin osa on kotona.

Tiedämme, kuinka haasteellista VR-laitteiden, ihmisten ja sovellusten yhteensovittaminen on. Virtuaalisia opetusalustoja on kymmeniä, VR kollaboraatio alustoja on tusinoittain ja olemme näistä testanneet lukuisia eri vaihtoehtoja.

VR-sovellusten julkaisualusta SaaS

Olemme kehittäneet VR-sovellusten hallinta-, julkaisu- sekä jakelujärjestelmän Microsoft Azure -pilvipalvelun päälle. Sovellusalustan avulla ohjaamme kaikkien virtuaalipuistojemme toimintaa.  Lisäsimme virtuaaliseminaarit, kokoukset sekä kollaboraatioalustat pelitarjonnan rinnalle ja julkaisemme alustan yrityskäyttöön. SaaS -alustan kautta voimme hallita yritysten sovellustarjontaa www-pohjaisella käyttöliittymällä virtuaalilaseihin asti. 

Tarjoamme osaamistamme, VR-puistojamme sekä SaaS -sisällönhallinta-alustaamme nyt yritysten käyttöön. 

pikseli SAAS

VR-KOULUTUS

Järjestämme VR-koulutukset palveluna. Suunnittelemme sekä toteutamme koulutukset yhdessä sisällöntuottajiemme kanssa.

Katso video 

VR-KOLLABORAATIO

Meillä on 4 toimipisteessämme yhteensä n. 70 laitetta käytössänne. Mikäli kaikki eivät pääse paikalle, he voivat liittyä kokouksiin etänä omilla VR-laitteillaan.

Katso video

VR-SEMINAARIT

Etäseminaarit ovat tämän päivän hitti. Jopa 50 käyttäjää voidaan kerätä samaan virtuaaliseen tilaan. Esiintyjät voivat olla Pikselissä ja muut voivat olla etänä.

Katso video

PIKSELI 2021 |  VARAUSEHDOT |