SUOMEN TURVALLISIMMAT PAKOHUONEET

PAKOHUONEPELI, JOLLAISTA ET OLE ENNEN KOKENUT

Tiesitkö, että Suomessakin suuren suosion saavuttaneita pakohuone-elämyksiä voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa? Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2-4 pelaajalle. Suositusikäraja K-12.

 

Nykyisessä maailmantilanteessa tärkeää on tietää, että Pikselissä turvavälit pysyvät teknologian ansiosta kunnossa myös pakohuonepeleissä, eikä fyysiseen kontaktiin ole tarvetta. Lue lisää turvatoimistamme täältä!

Jokainen pakohuonepeliin osallistuva tarvitsee oman pelitilan, joka maksaa 42€/peliKokonaisuudessaan varaus kestää 75 minuuttia. Alkuun saatte ohjeet ja vinkit pakenemista varten ja itse pakopeliin on tämän jälkeen 60 minuuttia aikaa. 

PELAA yksi pakopeli - SAAT 5€ ALENNUKSEN

seuraavaan pakoPELIin!

PAKOHUONEPELIMME

Pikselissä on eritasoisia pakohuoneita, jotka suosittelemme pelaamaan seuraavassa järjestyksessä: Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate ja Prince of Persia: The Dagger of Time. 

 

Escape the Lost Pyramid -peli sopii mainiosti virtuaalitodellisuus- sekä pakohuonealoittelijoille. Huomaa, että kaikki pelit sisältävät korkeita paikkoja. Lue lisää peleistämme alta - mitä useampi 🌶️ -merkki pelin tiedoissa on, sitä haastavampi peli on kyseessä!

PAKO PYRAMIDIN SISÄLTÄ

🌶️🌶️

Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavissa pyramideissa tässä kiperässä pakopelissä.

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

BEYOND MEDUSA's GATE

🌶️🌶️🌶️🌶️

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.

Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

PRINCE OF PERSIA: tHE DAGGER OF TIME

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Visuaalisesti huikea kokemus vie sinut keskelle vauhdikasta seikkailua, joka on täynnä yllättäviä käänteitä. Huom. 2, 3 tai 4 pelaajaa.

Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Pikselin uusinta pakopeliä suositellaan jo edelliset pakohuoneet pelanneille pelin vaikeusasteen takia. 

Dagger of time.PNG