top of page

Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2-4 pelaajalle. Suositusikäraja K-12. Virtuaalinen pakohuonepeli maksaa 42€/ henkilö. Kokonaisuudessaan varaus kestää 75 minuuttia. Alkuun saatte ohjeet ja vinkit pakenemista varten tutoriaalin muodossa ja itse pakopeliin on tämän jälkeen 60 minuuttia aikaa.

PAKOHUONEET

Escape the lost Pyramid

Helppo, sopii myös aloittelijoille
Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavissa pyramideissa tässä kiperässä pakopelissä.

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä. Retkikunta katosi taivaan tuuliin, mutta heidän uudelleenrakennetun DNA:nsa avulla pelaajat voivat kokea heidän viimeiset hetkensä. Selvitä, mitä heille tapahtui - ja mitä he etsivät.


2 tai 4 pelaajaa | 75 min  | 42€/hlö

Save Notre-Dame

Helppo, sopii myös aloittelijoille
Elämyksellinen pakohuonepeli perustuu Notre-Damen tulipaloon ja sen sammuttamiseen.

Huhtikuussa 2019 historiallinen Pariisin Notre-Dame syttyi tuleen ja rohkeat pelastajat tekivät kaikkensa sammuttaakseen palon. Sammutustyöt kestivät yön yli ja sammutuksessa tuli noudattaa erityistä varovaisuutta kirkon romahtamisvaaran takia. 


2 pelaajaa | 75 min  | 42€/hlö

 

Huxley VR

Keskitaso
Futuristinen pakohuonepeli haastaa pelaajansa tiimityöhön pelastaakseen maailman!

Maailmassa, jossa ihmiset on korvattu koneilla, eikä mikään ole enää entisensä, pelaajien tehtävänä on pelastaa maailma yhdessä HUXLEY:n kanssa. Aikaa on vain 60 minuuttia - kello tikittää jo!


2 tai 4 pelaajaa | 75 min  | 42€/hlö

 

Medusa`s Gate

Keskitaso, sopii kokeneemmille pelaajille
Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.

Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

2 tai 4 pelaajaa | 75 min  | 42€/hlö


 

Dagger of Time

Vaikea, sopii kokeneille pelaajille
Visuaalisesti huikea kokemus vie sinut keskelle vauhdikasta seikkailua, joka on täynnä yllättäviä käänteitä. 

Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Pakopeliä suositellaan jo edelliset pakohuoneet pelanneille pelin vaikeusasteen takia. 


2, 3 tai 4 pelaajaa | 75 min  | 42€/hlö

 

Jumpers

Vaikea, soveltuu vain kokeneille pelaajille
TULOSSA PIAN!

Jumpers on steampunk tyylinen peli, josta ei toimintaa puutu. 

Astu salaperäisen Unravel Corporationin agenttien kenkiin, jotka ovat asiantuntijoita selittämättömiin ilmiöihin. Jumpers on pulma-/seikkailuvapaa VR-pakohuone, jossa on yli 70 yhteistoimintaa, 5 erilaista maailmaa ja innovatiivinen kuolemamekanismi.


2, 3 tai 4 pelaajaa
 

bottom of page