SUOMEN TURVALLISIMMAT PIKSELI PAKOHUONEET

VIRTUAALITODELLISUUDESSA KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Tiesitkö, että Suomessakin suuren suosion saavuttaneita pakohuone-elämyksiä voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa? Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2-4 pelaajalle. Suositusikäraja K-12. Pikselissä pakohuoneissa ei olla kosketuksissa toistensa kanssa mutta silti tehdään asioita yhdessä, mutta virtuaalisesti. Teknologia mahdollistaa covid ajan turvallisimman pakohuonekokemuksen! Vain meillä Pikseleissä

Pakohuonepelit tulee pelata seuraavassa järjestyksessä: Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate ja Prince of Persia: The Dagger of Time. Escape the Lost Pyramid -peli sopii mainiosti myös VR- sekä pakohuone -aloittelijoille. Huomaa, että kaikki pelit sisältävät korkeita paikkoja. Mitä useampi 🌶️ -merkki pakohuonepelissä on, sitä haastavampi peli on kyseessä.

Jokainen pakohuonepeliin osallistuva tarvitsee oman pelitilan, joka maksaa 42€/60 minKokonaisuudessaan varaus kestää 75 minuuttia. Alkuun saatte ohjeet ja vinkit pakenemista varten ja itse pakopeliin on tämän jälkeen 60 minuuttia aikaa. 

PELAA yksi pakopeli - SAAT 5€ ALENNUKSEN

seuraavaan pakoPELIin!

pakohuoneet, joissa turvavälit ON kunnossa

PAKO PYRAMIDIN SISÄLTÄ

🌶️🌶️

Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavissa pyramideissa tässä kiperässä pakopelissä.

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

BEYOND MEDUSA's GATE

🌶️🌶️🌶️🌶️

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.

Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

pelattavissa nyt!

PRINCE OF PERSIA: tHE DAGGER OF TIME

🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Visuaalisesti huikea kokemus vie sinut keskelle vauhdikasta seikkailua, joka on täynnä yllättäviä käänteitä. Huom 2, 3 tai 4 pelaajaa.

Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Pikselin uusinta pakopeliä suositellaan jo edelliset pakohuoneet pelaneille pelin vaikeusasteen takia. 

Dagger of time.PNG

PIKSELI 2020 |  VARAUSEHDOT