PIKSELIN PAKOHUONEET

VIRTUAALITODELLISUUDESSA KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Tiesitkö, että Suomessakin suuren suosion saavuttaneita pakohuone-elämyksiä voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa? Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2-4 pelaajalle. Suositusikäraja K-12.

Pakohuonepelit tulee pelata seuraavassa järjestyksessä: Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate ja Prince of Persia: The Dagger of Time. Escape the Lost Pyramid -peli sopii mainiosti myös VR- sekä pakohuone -aloittelijoille. Huomaa, että kaikki pelit sisältävät korkeita paikkoja.

Jokainen pakohuonepeliin osallistuva tarvitsee oman pelitilan, joka maksaa 42€/60 min.

PELAA PAKO PYRAMIDISTA - SAAT 5€ ALENNUKSEN

BEYOND MEDUSA'S GATE -PELISTÄ!

PAKO PYRAMIDIN SISÄLTÄ

Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavissa pyramideissa tässä kiperässä pakopelissä.

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

BEYOND MEDUSA's GATE

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.

Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

SAATAVILLA

10.8. alkaen !

PRINCE OF PERSIA: tHE DAGGER OF TIME

Visuaalisesti huikea kokemus vie sinut keskelle vauhdikasta seikkailua, joka on täynnä yllättäviä käänteitä. Huom 2, 3 tai 4 pelaajaa.

Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Pikselin uusinta pakopeliä suositellaan jo edelliset pakohuoneet pelaneille pelin vaikeusasteen takia. 

Saatavilla 10.8. alkaen!

Dagger of time.PNG

PIKSELI 2020 |  VARAUSEHDOT