top of page
yhteistyokuva.jpg

VIRTUAALINEN PAKOHUONEpeli

PAKOHUONEPELI, JOLLAISTA ET OLE ENNEN KOKENUT

Tiesitkö, että Suomessakin suuren suosion saavuttaneita pakohuone-elämyksiä voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa? Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2-4 pelaajalle. Suositusikäraja K-12.

Jokainen pakohuonepeliin osallistuva tarvitsee oman pelitilan, joka maksaa 42€/ henkilöKokonaisuudessaan varaus kestää 60-75 minuuttia. Alkuun saatte ohjeet ja vinkit pakenemista varten tutoriaalin muodossa ja itse pakopeliin on tämän jälkeen 60 minuuttia aikaa. 

ISLOGO.png

PELAA yksi pakopeli - SAAT -5€ ALENNUKSEN
seuraavaan pakoPELIin!

PAKOHUONEPELIMME

Pikselissä on 5 eri tasoista pakohuonetta, jotka 3 saman sarjan peliä suosittelemme pelaamaan seuraavassa järjestyksessä: Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate ja Prince of Persia: The Dagger of Time. Save Notre-Dame on Fire on elämyksellinen pakohuonepeli, joka eroaa myös teemaltaan muista pakohuonepeleistämme.

 

Escape the Lost Pyramid sekä Save Notre-Dame on Fire -peli sopii mainiosti virtuaalitodellisuus- sekä pakohuonealoittelijoille. Huomaa, että kaikki pelit sisältävät korkeita paikkoja. Lue lisää peleistämme alta - mitä useampi 🌶️ -merkki pelin tiedoissa on, sitä haastavampi peli on kyseessä!

Escape the lost pyramid
🌶️🌶️
Helppo, sopii myös aloittelijoille

Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavissa pyramideissa tässä kiperässä pakopelissä.

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

etlp-start-bow-with-snakes-min-1000x600.jpg
BeyondMedusaGate_Snake_Brazier.png

BEYOND MEDUSA's GATE
🌶️🌶️🌶️🌶️
Keskitaso, sopii kokeneemmille pelaajille

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.

Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

tHE DAGGER OF TIME
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
Vaikea, sopii kokeneille pelaajille

Visuaalisesti huikea kokemus vie sinut keskelle vauhdikasta seikkailua, joka on täynnä yllättäviä käänteitä. Huom. 2, 3 tai 4 pelaajaa.

Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Pakopeliä suositellaan jo edelliset pakohuoneet pelanneille pelin vaikeusasteen takia. 

POP_DOT_Keyart_Horizontal_Highres_notext.jpg
Screenshot_BEA-FINAL.png

save notre-dame on fire
🌶️🌶️🌶️
Helppo, sopii myös aloittelijoille

Elämyksellinen pakohuonepeli perustuu Notre-Damen tulipaloon ja sen sammuttamiseen.

Pelaajien tehtävänä on pelastaa kruunu Notre-Damen kätköistä ja sammuttaa tulipalo annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii yhteistyötaitoja sekä malttia tulipalon sammutustyössä,

huxley
🌶️🌶️🌶️
Keskitaso

Futuristinen pakohuonepeli haastaa pelaajansa tiimityöhön pelastaakseen maailman!

Maailmassa, jossa ihmiset on korvattu koneilla, eikä mikään ole enää entisensä, pelaajien tehtävänä on pelastaa maailma yhdessä HUXLEY:n kanssa. Aikaa on vain 60 minuuttia - kello tikittää jo!

EXIT_VR_5.jpg
bottom of page