PELIT JA ELÄMYKSET

KAIKKI PELIT SISÄLTYVÄT HINTAAN

(paitsi VR-pakohuonepelit) 

Kaikki Pikselin pelit ja elämykset ovat käytettävissäsi peliajan puitteissa ilman lisämaksuja

Pelivalikoimamme vaihtuu tiuhaan, ja etsimme tarjoomaamme jatkuvasti uusia vahvistuksia. Uutuutena Ubisoftin (Assassin's Creedin luojien) pakohuonepeli. Voit varata erillisen pakohuone-elämyksen täältä!

Tämänhetkiseen pelivalikoimaamme voit tutustua alta. Otathan huomioon, että Pikselissä noudatetaan ikärajoja!

SISÄLTÖMERKINNÄT

 

🕷️ = SISÄLTÄÄ KAUHUA

🔫 = SISÄLTÄÄ ASEITA

💫 = SISÄLTÄÄ KORKEITA PAIKKOJA

MONINPELIT

ALOITTELIJOILLE

4

PELAAJAA

SALLITTU 🔫

Satumainen toimintapeli, jossa taistellaan valtavia örkkiarmeijoita vastaan yksin tai yhdessä. Viritä jousesi ja valmistaudu kiihkeään taistoon! Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia. Maksimissaan 4 pelaajaa.

10

PELAAJAA

SALLITTU 🔫 💫

Vauhdikas räiskintäpeli, jossa taistellaan muita pelaajia vastaan painottomassa tilassa. Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia ja tilanteita, jotka voivat aiheuttaa korkeanpaikankammoa. Maksimissaan 10 pelaajaa.

2

PELAAJAA

SALLITTU

Rakenna lumilinna ja puolusta sitä vihaisten lumiukkojen hyökkäykseltä! Tässä pelissä lumipallot lentävät kaaressa  eikä kukaan ole turvassa pakkasenpuremilta. Maksimissaan 2 pelaajaa.

10

PELAAJAA

SALLITTU 💫

Hypi ja kiipeile kavereidesi kanssa karkuun oudosta karkkimaasta, mutta älä missään nimessä menetä tasapainoasi! Peli sisältää kohtauksia, jotka voivat aiheuttaa korkeanpaikankammoa. Maksimissaan 10 pelaajaa.

MONINPELIT

KOKENEEMMILLE

4

PELAAJAA

K-18 🕷️ 🔫

Ah, Arizonan aurinko ja upeat maisemat... Ja zombeja? Zombeja! Karmiva kauhupeli, jossa jokaisella liikkeellä ja päätöksellä on väliä. Peli sisältää kauhua ja väkivaltaisia kohtauksia. Maksimissaan 4 pelaajaa.

4

PELAAJAA

SALLITTU

Virtuaalista minigolfia poutapilvien päällä! Haasta ystäväsi kisaan villeillä radoilla, jotka uhmaavat oikean elämän fysiikan lakeja. Kuka teistä on Pikselin ylivoimainen minigolfmestari? Maksimissaan 4 pelaajaa.

2

PELAAJAA

K-16 🔫

Adrenaliininkatkuinen tieteisräiskintä, joka vaatii kovaa paineensietokykyä. Mitä valheita salaperäinen Eden Corp -jättiyritys mahtaakaan hautoa? Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia. Maksimissaan 2 pelaajaa.

6

PELAAJAA

SALLITTU

Polttopallon tapainen toimintapeli, jossa otetaan mittaa kavereista hauskoilla areenoilla. Ammu, väistele ja tee yhteistyötä joukkuetovereidesi kanssa - muuten et selviä yhtenä kappaleena! Maksimissaan 6 pelaajaa.

VIRTUAALISET PAKOHUONEET

huom! pelattavissa VAIN erikseen. LUE lisää täältä!

2tai 4

PELAAJAA

K-12 💫

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

2tai 4

PELAAJAA

K-12 💫

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.
Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

2-4

PELAAJAA

K-12 💫

Pakopeli sijoittuu Prince of Persia -maailmaan. Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Tämän voi tehdä vain virtuaalitodellisuudessa!

YKSIN KOETTAVAT ELÄMYKSET

ALOITTELIJOILLE

SALLITTU

Lähde matkalle ahneiden possujen saarelle ja pelasta linnunmunat pinteestä! Hauska ja toiminnallinen peli tuo klassisen Angry Birdsin virtuaalitodellisuuteen. Laita ritsa paukkumaan ja romuta possujen linnoitukset!

SALLITTU 💫

Virtuaalinen matka Mount Everestin huipulle. Koe huikeita jännityksen hetkiä ja ihaile henkeäsalpaavia maisemia matkalla maailman huipulle! Peli sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa korkeanpaikankammoa.

SALLITTU

Onko sinussa ninja-ainesta? Fruit Ninja on nopeatempoinen toimintapeli, jossa hyvät refleksit ovat etu. Paloittele taivaalta putoavia herkullisia hedelmiä superterävillä miekoillasi - mutta varo pommeja!

SALLITTU

Humoristinen simulaattori, jossa muistellaan, millaista oli tehdä töitä ennen kuin robotit valtasivat markkinat. Pysytkö pomosi vaatimusten perässä? Muista, että pelin hullunkurinen maailma ei aivan vastaa meidän omaamme...

MY TOWN:

DIET SMASH

SALLITTU

My Town: Diet Smash on sulkapalloa virtuaalisessa hallissa tarkkaan simuloiva urheilupeli, joka sopii kaiken ikäisille. Jos kaipaat vaihtelua talviurheilulle tai kuntosalilla raatamiselle, tämä peli sopii juuri sinulle!

SALLITTU

NVIDIA VR Funhouse on virtuaalinen huvipuistopeli, jossa pääset todella toteuttamaan itseäsi. Riko astioita tai ilmapalloja, ammu tulinuolia maalitauluihin tai mätki vaikkapa myyriä! Kuinka suuren sotkun saat aikaan yhdessä pelisessiossa?

SALLITTU

Koskettava virtuaalinen ooppera, joka pohtii elämää kuoleman jälkeen mahtipontisen musiikin siivittämänä. Senza Peso vie sinut unohtumattomalle matkalle ajasta ikuisuuteen läpi vaeltelevien sielujen maan.

SALLITTU

Space Pirate Trainer on hyviä refleksejä ja tarkkaa silmää vaativa klassinen arcadepeli. Ammu lentävät alukset alas, ennen kuin ne ampuvat sinut! Kokovartalokokemus saa sydämen pamppailemaan kuin paraskin hikiliikunta.

SALLITTU

Luontodokumentit saavat aivan uusia ulottuvuuksia virtuaalitodellisuudessa. Sukella theBlun johdolla valtameren pohjaan ja koe henkeäsalpaavia hetkiä maailman kauneimpien luontokappaleiden keskellä!

SALLITTU

Virtual Helsinki on Suomen pääkaupungin keskustan virtuaalinen kaksoisolento. Tutustu kaupunkiin uudesta kulmasta ja kierrä kotimaisia nähtävyyksiä virtuaalitodellisuuden voimin. Täällä sää ei pilaa matkasuunnitelmia!

K-12 🕷️

Maagisen hauska simulaatiopeli, joka antaa sinulle mystiset velhon voimat. Kokeile erilaisia loitsuja, keitä taikajuomia ja kylvä tuhoa laboratoriossasi! Peli sisältää jännittäviä kohtauksia, jotka voivat pelottaa nuorempia pelaajia.

YKSIN KOETTAVAT ELÄMYKSET

KOKENEEMMILLE

K-12 🕷️

Pimeää ei kannata pelätä, mutta sen asukkeja kylläkin! Affected: The Manor on todella suosittu kauhuhitti, joka saa kovemmankin kivikasvon karvat nousemaan pystyyn. Peli sisältää pelottavia kohtauksia, jotka saattavat ahdistaa joitakin pelaajia.

SALLITTU 💫

Vaikuttava karttaohjelma, joka mahdollistaa virtuaalisen matkan minne päin maailmaa tahansa. Lähdetkö sinä mökille Etelä-Savoon vai Egyptin pyramideille? Google Earth VR vie sinut juuri sinne, minne haluat!

MY TOWN: SKYFALL

sallittu 💫

Hikikarpalot ohimoille nostattava elämys, joka pakottaa kokijansa haastamaan korkean paikan pelkonsa. Yksikin harha-askel voi johtaa varmaan pudotukseen! Peli sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa korkeanpaikankammoa.

SALLITTU

Nature Treks VR:n avulla pääset hetkeksi pois arjen hälinästä keskelle luonnon kauneutta. Valitse mieluisat maisemat ja nauti luontoäidin aikaansaannoksista. Jos olet tarkkana, voit törmätä myös erilaisiin eläinkunnan edustajiin! 

K-12 💫

Päätähuimaava elämys, joka nostaa pelaajansa korkealle kattojen yläpuolelle. Uskallatko sinä kävellä Richien lankkua, vai viekö pelko voiton? Peli sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa korkeanpaikankammoa.

K-12 🔫

Äärettömän ylistetty, aivonystyrät nyrjäyttävä räiskintäpeli, jossa kellon viisarit liikkuvat vain, kun sinä liikut! Kun vihollisia tulvii ovista ja ikkunoista, sinun täytyy pysyä terävänä. Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia.

K-12

Koe Titanicin ensimmäinen ja viimeinen matka yksinoikeudella Pikselissä! Luovi hylyn luokse sukelluskellolla tai koe matkustajien viimeiset minuutit heidän näkökulmastaan.  Tätä kokemusta et unohda hevillä!

K-18 🕷️ 🔫

Synkän WestWorld-hittisarjan maailmaan sijoittuva tarinavetoinen kokemus, jossa ohjastat tietoisuuden saavuttanutta androidia. Mitä tehdä, kun maailma haluaa sinusta orjansa? Peli sisältää kauhua ja väkivaltaisia kohtauksia.

K-16 🕷️ 🔫

Half-Life: Alyx on valmistunut ja se on paikoitelleen niin pelottava, että VR-visiiri on riisuttava päästä- "Respawn.fi". Ehkä graafisesti upein VR kokemus mitä on koskaan tehty! Varataan erikseen.

PIKSELI 2020 |  VARAUSEHDOT |