top of page

PELIT JA ELÄMYKSET
 

KAIKKI PELIT SISÄLTYVÄT HINTAAN
(katso erikseen varattavat pakohuonepelit &
half-life:alyx) 

Kaikki Pikselin pelit ja elämykset ovat käytettävissäsi peliajan puitteissa ilman lisämaksujaHuomaa erikseen varattavat Ubisoftin (Assassin's Creedin luojien) pakohuonepelit. Voit varata erillisen pakohuone-elämyksen täältä!

Tämänhetkiseen pelivalikoimaamme voit tutustua alta. Otathan huomioon, että Pikselissä noudatetaan ikärajoja! Yleinen suositusikärajamme virtuaalipeleihin on 7 ikävuodesta ylöspäin.

SISÄLTÖMERKINNÄT

 

🕷️ = SISÄLTÄÄ KAUHUA

🔫 = SISÄLTÄÄ ASEITA

💫 = SISÄLTÄÄ KORKEITA PAIKKOJA

MONINPELIT

ALOITTELIJOILLE

capsule_616x353.jpg

2

PELAAJAA

SALLITTU 

UUTUUS! Huippuhauska kokkauspeli jossa nopeus ratkaisee! Pidä nälkäiset asiakkaat tyytyväisinä joko yksinpelissä tai kisaa ystävääsi vastaan kumpi valmistaa annokset nopeammin.

Maksimissaan 2 pelaajaa.

elvenlogouusi.jpg

4

PELAAJAA

SALLITTU 🔫

Satumainen toimintapeli, jossa taistellaan valtavia örkkiarmeijoita vastaan yksin tai yhdessä. Viritä jousesi ja valmistaudu hurjaan taistoon! Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia.

Maksimissaan 4 pelaajaa.

PAP_Banner.png

8

PELAAJAA

SALLITTU 

Estä kasveja pääsemästä reaktorille lyömällä niitä nyrkeilläsi. Heittonyrkit toimivat tehokkaasti useisiin kasveihin samalla kertaa. Teleporttaa ympäri alusta ja estä kasveja tuhoamasta aluksen eri osia!

Maksimissaan 8 pelaajaa.

revolvr.jpg

6

PELAAJAA

revolvr

k-12 🔫 💫

Pelin nimi kertoo kaiken - nappaa revolveri käteen ja taistele toisia pelaajia vastaan! Kuka on lännen nopein? Haasta kaveri taistoon tai treenaa taitojasi botteja vastaan. Maksimissaan 6 pelaajaa.

Rhythmatic 2 Desktop Cover - Pikseli.png

6

PELAAJAA

SALLITTU 

Supersuosittu rytmipeli! Halkaise musiikin tahtiin palikoita valomiekoillasi ja väistele seiniä. Kisaa ystäviäsi vastaan ja nostata sykettä uudella nyrkkeily - pelimuodolla, tämä käy urheilusta!

Maksimissaan 6 pelaajaa.

snowfortress.jpg

2

PELAAJAA

SALLITTU

Rakenna lumilinna ja puolusta sitä vihaisten lumiukkojen hyökkäykseltä! Tässä pelissä lumipallot lentävät kaaressa  eikä kukaan ole turvassa pakkasenpuremilta.

Maksimissaan 2 pelaajaa.

Snow Fortress 2.png

8

PELAAJAA

SALLITTU

UUTUUS! Huippusuositun pelin jatko-osa on vihdoin julkaistu! Kerää ystävät kasaan ja estä lumiukkojen pääsy linnoitukseesi tai seikkaile talvimaassa rakentaen lumilinnoja.

Maksimissaan 8 pelaajaa.

header.jpg

10

PELAAJAA

SALLITTU 💫

Hypi ja kiipeile kavereidesi kanssa karkuun oudosta karkkimaasta, mutta älä missään nimessä menetä tasapainoasi! Peli sisältää kohtauksia, jotka voivat aiheuttaa korkeanpaikankammoa. Maksimissaan 10 pelaajaa.

MONINPELIT

KOKENEEMMILLE

arizonasunshine.jpg

4

PELAAJAA

K-18 🕷️ 🔫

Ah, Arizonan aurinko ja upeat maisemat... Ja zombeja? Zombeja! Karmiva kauhupeli, jossa jokaisella liikkeellä ja päätöksellä on väliä. Peli sisältää kauhua ja väkivaltaisia kohtauksia.

Maksimissaan 4 pelaajaa.

Full HD.png

6

PELAAJAA

k-12 💫

Miten olisi vähän noituutta tai velhoutta? Valitse taikakoulu, tee loitsuja heiluttamalla sauvaasi liikkeiden mukaisesti. Lennä  ja taistele taikoen ystäviäsi vastaan!

Maksimissaan 6 pelaajaa.

Cloudlands.jpg

4

PELAAJAA

SALLITTU

Virtuaalista minigolfia poutapilvien päällä! Haasta ystäväsi kisaan villeillä radoilla, jotka uhmaavat oikean elämän fysiikan lakeja. Kuka teistä on Pikselin ylivoimainen minigolfmestari?

Maksimissaan 4 pelaajaa.

PrivatePropertyStoreArt.png

8

PELAAJAA

k-16 🔫

Estä zombeja valloittamasta yksityistä tonttiasi! Puolusta kylääsi tornien päältä ja väistele zombien heittämiä esineitä.  Tiimityötaidot laitetaan todelliseen testiin vikkeliä zombeja vastaan taistellessa!

Maksimissaan 8 pelaajaa.

RA_Thumbnail_2560x1440.jpg

4

PELAAJAA

K-18 🕷️ 🔫

UUTUUS! Tappava virus on päässyt leviämään ja koko New York on eristetty karanteeniin. Matkaa tiimisi kanssa karanteenialueelle ja pistä zombiet kylmäksi. Selviydyttekö tiiminne kanssa tästä puistattavasta tehtävästä?

Maksimissaan 4 pelaajaa.

VIRTUAALISET PAKOHUONEET
huom! pelattavissa VAIN erikseen. LUE lisää täältä!

Screenshot 2019-10-02 at 19.54.45.png

2tai 4

PELAAJAA

K-12 💫
Helppo, sopii myös aloittelijoille
🌶️🌶️

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotakin sen sisällä.

medusa2.jpg

2tai 4

PELAAJAA

K-12 💫
Keskitaso, sopii kokeneemmille
🌶️🌶️🌶️🌶️

Jännittävä pakopeli sijoittuu antiikin Kreikan myyttisiin maisemiin.
Pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja hyvää ajantajua.

Dagger of time.PNG

2-4

PELAAJAA

K-12 💫
Vaikea, sopii kokeneille pelaajille
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Pakopeli sijoittuu Prince of Persia -maailmaan. Pelaajien tehtävänä on paeta muinaisesta temppelistä apunaan aikaa taivuttava tikari. Tämän voi tehdä vain virtuaalitodellisuudessa!

NotreDameisoteksti.png

2

PELAAJAA

K-12 💫
Helppo, sopii myös aloittelijoille
🌶️🌶️🌶️

Huhtikuussa 2019 tapahtunut historiallisen Notre-Damen tulipalo aiheutti suuria vahinkoja katedraalille. Pelaajien tehtävänä on pelastaa kruunu ja sammuttaa tulipalo ennen kuin katedraali romahtaa. 

HUXLEY_VR_kino_hux1_850x500mm+1mm-CMYK.jpg

2tai 4

PELAAJAA

K-12 💫
Keskitaso, sopii kokeneemmille

🌶️🌶️🌶️

Maailmassa, jossa ihmiset on korvattu koneilla, eikä mikään ole enää entisensä, pelaajien tehtävänä on pelastaa maailma yhdessä HUXLEY:n kanssa. Aikaa on vain 60 minuuttia - kello tikittää jo!

YKSIN KOETTAVAT ELÄMYKSET

ALOITTELIJOILLE

angry-birds-vr-isle-of-pigs-listingthumb

SALLITTU

Lähde matkalle ahneiden possujen saarelle ja pelasta linnunmunat pinteestä! Hauska ja toiminnallinen peli tuo klassisen Angry Birdsin virtuaalitodellisuuteen. Laita ritsa paukkumaan ja romuta possujen linnoitukset!

Debugging Banner.png

k-16 🔫

Hien pintaan nostattava ötökkäinen räiskintä on helppoa ja hauskaa ajanvietettä ensikertalaisellekin! Testaa taitojasi ötökkäarmeijaa vastaan – saatko ennätyksen rikottua? Vauhtia ja räiskettä rakastavalle tämä peli sopii täydellisesti!

fruitninja.jpg

SALLITTU

Onko sinussa ninja-ainesta? Fruit Ninja on nopeatempoinen toimintapeli, jossa hyvät refleksit ovat etu. Paloittele taivaalta putoavia herkullisia hedelmiä superterävillä miekoillasi - mutta varo pommeja!

HoopsVR.png

SALLITTU

Koko kehoa liikuttava koripallopeli, jossa voit valita tason omien taitojesi mukaan. Kokeile myös paperilennokkien heittämistä virtuaalisesti - osutko renkaisiin? Riko omat ennätyksesi!

jobsimulator.jpg

SALLITTU

Humoristinen simulaattori, jossa muistellaan, millaista oli tehdä töitä ennen kuin robotit valtasivat markkinat. Pysytkö pomosi vaatimusten perässä? Muista, että pelin hullunkurinen maailma ei aivan vastaa meidän omaamme...

vrfunhouse.jpg

SALLITTU

NVIDIA VR Funhouse on virtuaalinen huvipuistopeli, jossa pääset todella toteuttamaan itseäsi. Riko astioita tai ilmapalloja, ammu tulinuolia maalitauluihin tai mätki vaikkapa myyriä! Kuinka suuren sotkun saat aikaan yhdessä pelisessiossa?

Santasimulator.jpg

SALLITTU 💫

Joulupukin apulaisen unelmatyö - jaa lahjoja savupiippuihin joulupukin reestä! Ole antelias ja jaa lahjoja niin paljoin kuin vain kerkeät! Tässä hauskassa simulaattorissa viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin.

senzapeso.jpg

SALLITTU

Koskettava virtuaalinen ooppera, joka pohtii elämää kuoleman jälkeen mahtipontisen musiikin siivittämänä. Senza Peso vie sinut unohtumattomalle matkalle ajasta ikuisuuteen läpi vaeltelevien sielujen maan.

spacepiratetrainer.jpg

SALLITTU 🔫

Space Pirate Trainer on hyviä refleksejä ja tarkkaa silmää vaativa klassinen arcadepeli. Ammu lentävät alukset alas, ennen kuin ne ampuvat sinut! Kokovartalokokemus saa sydämen pamppailemaan kuin paraskin hikiliikunta.

header (5).jpg

SALLITTU

Luontodokumentit saavat aivan uusia ulottuvuuksia virtuaalitodellisuudessa. Sukella theBlun johdolla valtameren pohjaan ja koe henkeäsalpaavia hetkiä maailman kauneimpien luontokappaleiden keskellä!

tippytree.jpg

SALLITTU

Nyt saa tonttuilla! Koristele kuusi mielesi mukaiseksi - varo kuitenkin ettei kuusi kaadu! Eri painoiset koristeet saattavat heilutella kuusta eri suuntiin, ole tarkka ja kerää pisteitä mitä enemmän koristeita saat kuuseesi mahtumaan! 

01-VirtualHelsinki-SenateSquare.jpg.jpg

SALLITTU

Virtual Helsinki on Suomen pääkaupungin keskustan virtuaalinen kaksoisolento. Tutustu kaupunkiin uudesta kulmasta ja kierrä kotimaisia nähtävyyksiä virtuaalitodellisuuden voimin. Täällä sää ei pilaa matkasuunnitelmia!

YKSIN KOETTAVAT ELÄMYKSET

KOKENEEMMILLE

Blaston.png

sallittu 🔫

Taistele 1 vs 1 lasertaisteluareenalla. Väistele panoksia, tartu uusiin aseisiin ja ammu vastustajaasi - paras kolmesta voittaa! Tässä pelissä kannatta taistella fiksusti, aseista loppuvat panokset yllättävänkin nopeasti!

header (8).jpg

SALLITTU 💫

Virtuaalinen matka Mount Everestin huipulle. Koe huikeita jännityksen hetkiä ja ihaile henkeäsalpaavia maisemia matkalla maailman huipulle! Peli sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa korkeanpaikankammoa.

fruitninja2.jpg

SALLITTU

Haasta taitojasi uudessa ja entistäkin hauskemmassa Fruit Ninjassa. Tässä tarinapohjaisessa hedelmäpelissä pääset seikkailemaan sekä oppimaan uusia taitoja dojossa.

googleearth.jpg

SALLITTU 💫

Vaikuttava karttaohjelma, joka mahdollistaa virtuaalisen matkan minne päin maailmaa tahansa. Lähdetkö sinä mökille Etelä-Savoon vai Egyptin pyramideille? Google Earth VR vie sinut juuri sinne, minne haluat!

halflife.jpg

K-16 🕷️ 🔫

Half-Life: Alyx on valmistunut ja se on paikoitelleen niin pelottava, että VR-visiiri on riisuttava päästä- "Respawn.fi". Ehkä graafisesti upein VR kokemus mitä on koskaan tehty! Varataan erikseen.

naturetreks.jpg

SALLITTU

Nature Treks VR:n avulla pääset hetkeksi pois arjen hälinästä keskelle luonnon kauneutta. Valitse mieluisat maisemat ja nauti luontoäidin aikaansaannoksista. Jos olet tarkkana, voit törmätä myös erilaisiin eläinkunnan edustajiin! 

richiesplank.jpg

K-12 💫

Päätähuimaava elämys, joka nostaa pelaajansa korkealle kattojen yläpuolelle. Uskallatko sinä kävellä Richien lankkua, vai viekö pelko voiton? Peli sisältää kohtauksia, jotka saattavat aiheuttaa korkeanpaikankammoa.

superhot.jpg

K-12 🔫

Äärettömän ylistetty, aivonystyrät nyrjäyttävä räiskintäpeli, jossa kellon viisarit liikkuvat vain, kun sinä liikut! Kun vihollisia tulvii ovista ja ikkunoista, sinun täytyy pysyä terävänä. Peli sisältää väkivaltaisia kohtauksia.

header (6).jpg

K-12

Koe Titanicin ensimmäinen ja viimeinen matka yksinoikeudella Pikselissä! Luovi hylyn luokse sukelluskellolla tai koe matkustajien viimeiset minuutit heidän näkökulmastaan.  Tätä kokemusta et unohda hevillä!

trafficjams header.jpg

traffic jams

k-12

Estä liikennekatastrofi ja törmäykset – onko sinusta liikenteenohjaajaksi tässä hauskassa simulaattorissa? Testaa miten pärjäät ja kerää pisteitä tyytyväisistä kaupungin asukkaista!

bottom of page